Managementul de constructii in afara si la fata locului

Structurile reticulate ofera o solutie unica in procesul de management de constructie a proiectelor. Asamblare usoara si constructia rapida duc la costuri scazute si castigarea de timp. Ajutati de desene si detalii de asamblare specifice pentru conexiuni, chiar si persoanele necalificate pot asambla o structura reticulata Nilka mai repede decat orice structura de beton sau otel.

Daca in cazul proiectului dumneavoastra aveti nevoie de management si consultare de specialitate, suntem mai mult decat bucurosi sa va oferim ajutorul, oriunde v-ati afla in lume. Personalul nostru vorbeste fluent limbile engleza, greaca si romana!

 

Cauti o echipa profesionista pentru proiectul tau?

Contacteaza-ne pentru a primi o oferta personalizata!

Metode de asamblare si montare

Structurile reticulate sunt asamblate prin combinarea si repetarea modulelor piramidale triunghiulare. La asamblare fiecare tub este conectat la un nod conform schitele si desenelor. Acest proces poate fi efectuat la fata locului, langa spatiul in care se vor monta sau pe schele, direct pe punctele de sprijin.
Exista patru metode de baza pentru instalarea structurilor reticulate.

 

1. Asamblare in timpul montajului

assem&erec_1Zona structurii este acoperita de schele iar asamblarea se efectuează simultan cu montarea.

Exista doua tipuri de schele utilizate în acest proces:
Schele fixe care sa acopere intreaga zona
Schele mobile, sub forma unui turn, schimband pozitia in functie de progresele inregistrate la locul de munca

 

2. Metoda asamblare si culisare

slide_1
Structurile spatiale reticulate, in functie de parametrii geografici, pot fi montate folosind metoda de asamblare si culisare. Schelele sunt instalate pe o parte a structurii pentru a sprijini sectiuni ale structurilor reticulate, care sunt apoi asamblate pe schele si culisate. Aceste sectuni sunt apoi conectate la partile lor adiacente cu ajutorul unei schele mici sau a unui lift.

3. Metoda de asamblare si ridicare

lift-up_1
Asamblarea structurilor reticulare se realizeaza la pamant iar apoi, structura este ridicata in pozitie cu o macara. Pentru proiecte mari structurile pot fi asamblate si in piese si apoi unite in timpul montarii.

 

4. Metoda Bloc

block-methodSectiuni ale structurilor reticulare sunt asamblate la sol, apoi ridicate de o macara si instalate in pozitie. Blocurile adiacente sunt atasate pe schele adecvate. Procedeul se desfasoara pe aceasta cale pana cand intrega structura este asamblata si pozitionata.