Cine suntem

Nilka Structuri este o companie de constructii specializata in structuri reticulate, structuri spatiale si structuri metalice.

Nilka dezvolta si proiecteaza structuri reticulate exclusiv din anul 1981. De-a lungul a 34 de ani, efortul pe care l-am pus in obtinerea rezultatelor remarcabile pentru fiecare proiect, ne-a ajutat sa intelegem structurile reticulate mai bine decat oricine.

Ce facem

Oferim solutii pentru orice fel de structura, profitand de caracteristicile structurale inerente si tehnologia structurilor pe care noi le numim structuri reticulate Nilka. Experienta noastra sunt structurile intinse, lungi, copertine si structuri de sprijin pentru acoperis, putand oferi de asemenea si modalitati usoare si economice de asamblat structuri.
Proiectam, analizam, fabricam si construim structuri la nivel mondial, pentru toate tipurile de clienti si industrii. Putem opera fie ca un contractant fie ca subcontractat in diferite proiecte, de la centre sportive si cladiri publice, la cladiri comerciale si expozitii.

Misiune

Ramanem o afacere de familie cu asociati parte a sistemului Nilka de peste 20 de ani, asociati care au adaugat o valoare imensa companiei noastre. Devotamentul nostru pentru fiecare proiect, lucrul meticulos si sentimentul de responsabilitate au condus Nilka spre succes.

Ne desfasuram activitatea cu valori familiale si urmarim sa avem un impact pozitiv asupra lumii prin fiecare dintre proiectele noastre.

 

Afla mai multe despre noi

Intrebati despre urmatorul vostru proiect si obtineti o cerere de oferta personalizata!

Ilias Kalokairinos, Founder & Owner of Nilka System

ILIAS KALOKERINOS

Director si fondator
Inginer Electric/Mecanic

 

 

MARIA STATHOURAKI

Manager Inginerie Structurala, Design si Constructii

 

 

Stavros-KalokairinosSTAVROS KALOKERINOS

Inginer structural

 

ATHANASIA KALOKERINOU

Arhitect