Analiza structurala a structurilor reticulate

Designul structurilor reticulate este despre functionalitatea si ingineria din spatele ei. Analiza structurala a unei structuri reticulate necesita software specializat, experienta si calificare. Cu toate acestea, principiile de baza sunt simple. Datorita geometriei lor, structurile au capacitatea de a converti toate fortele in forte axiale (tensiune sau compresie).
Cercetarea si proiectarea necesita experienta si creativitate, iar noi ne bucuram de provocarea pe care fiecare structura realizata ne-o aduce, pentru ca ne putem baza pe experienta noastra.
Reguli privind proiectarea pentru siguranta si economie.
1. Adancimea structurala a unei structuri depinde de deschiderea maxima a structurii, iar aceasta trebuie sa fie intre 1/15 si 1/12 din deschiderea totala.
2. Costul structurii spatiale reticulate este redus prin cresterea dimensiunii modulului grilei (descreste densitate partilor).
După finalizarea proiectarii si analizei structurale, desenele sunt pregatite pentru a indica planul de baza al structurii, precum si detaliile de suport, placari si cerinte specifice.

"Mii de oameni din intreaga lume interactioneaza cu proiectele noastre in fiecare zi. Prin urmare, structurile noastre depasesc asteptarile si standardele acceptabile."