Design Structuri Reticulate

La Nilka intelegem aspectele de arhitectura si inginerie ale structurilor reticulate si credem ca frumusetea in constructii sta in simplitate si durabilitate.
Structurile spatiale reticulate fi concepute pe baza unei structuri existente sau pornind de la bazele pana cand satisface nevoile dumneavoastra estetice, economice si practice. Portofoliul nostru ne-a provocat sa proiectam o gama larga de structuri cu utilizari diferite.
Tinem intotdeauna cont de faptul ca o colaborare buna cu clientii este produsul unei bune comunicari si coooperari. Ne mandrim cu parteneriatele de succes cu clientii arhitecti si ingineri, cu ajutorul carora am proiectat impreuna structuri reticulate inovatoare care indeplinesc cerintele de proiect.

Geometria structurilor reticulate

Designul structurilor reticulate permite un număr nelimitat de forme structurale potențiale.

Forme comune: poligon, cupola, Barrel Vault, varf acoperis

 

Cupola
Barrel Vault
Poligon asimetric

Proiectare pentru cerinte specifice

In timpul etapei de proiectare a structurilor reticulate ne vom ocupa, de asemenea, de cerintele specifice si utilizarea fiecarei structuri in parte.
Pentru fiecare proiectam accesoriile electrice/mecanice (iluminare, ventilatie, acoperisuri retractabile), placarea dorita, un sistem de drenaj, precum si detaliile specifice ale proiectului.

Semne
Camere statie de taxare
Usi industriale izolate fonic
Panouri solare, sisteme solare incalzire piscina
Standuri accesorii pentru uz comercial sau standuri expozitionale
Echipament sportiv